Тату в памет на Майкъл Джексън

Тату в памет на Майкъл ДжексънМайкъл Джексън все още е краля на поп музиката и вълнува безброй фенове по света

Майкъл Джексън е достигнал ниво на  славата, която постигат малцина. Незабравимите му хитове, уникалния външен вид, легендарната лунна походка  са неговото наследство за света. Но Кралят на попа остави след себе си и три деца – Парис, Принс и Бланкет.

Парис и Принс са деца от втората му съпруга Деби Роу. Генетически те не са негови наследници, но той ги е припознал за свои деца. Малкият му син Бланкет е с неизвестна майка. Четири години преди смъртта си, той е споделил  с децата си, кой е биологичният им баща.

Въпреки,че минаха 8 години от смъртта на Майкъл Джексън, децата му  все още скърбят за баща си. Като  символ  на  обич,  почит  и възпоменание към баща си, две от децата му са избрали татуировки. 19-годишната Парис  наскоро  е направила нова татуировка, посветена на Майкъл Джексън.

Снимка на новата си татуировка, момичето публикува в профила си в Instagram преди няколко дни с надпис: „Моят ангел, моят цар, моята вселена от 8 години без теб, като през целия си живот.“.

Новата татуировка представлява изображение на очите на Майкъл Джексън и неговата легендарна къдрица, както на обложката на албума му „Dangerous“ от 1991-ва година.

Като цяло, Парис има 50 татуировки по тялото си и да не посвети няколко на легендарния си баща,  за нея е  непростимо. Една от нейните татуировки е надписът „Bad“, който е написан със същия шрифт, като на едноименния албум на Майкъл Джексън. Друга татуировка е черно-бяла версия на корицата на албума но баща си  – „Опасен”.

Татуираният надпис на китката на лявата ръка на Парис – „Кралицата на моето сърце“ е надписът,  баща й собственоръчно  е написал като послание към към единственото си момиченце.

Миналата година Парис си татуира надпис” „Кралят на моето сърце“.

Предишна татуировка  на Парис, посветена на баща й, представлява надпис на крака  „Applehead“. Фактът, че „Applehead“, че е псевдоним на Майкъл Джексън, така са го наричали децата и хората в близост до него.

Татуировка посветена на Майкъл Джексън има и  синът му Принс.

Тя представлява изображение на една от най-известните му снимки с вдигнати ръце и кръстосани крака.

Въпреки, че Майкъл Джексън вече не е жив, както и не им е биологичен баща, той винаги ще бъде обичан децата си.

Малкият, 15-годишен син на певеца все още не може да се похвали с татуировка,  но има време,  ще видим какво ще направи занапред.

 

Вашият коментар