Съвети За Нанасяне На Туш За Мигли

Съвети За Нанасяне На Туш За МиглиИскате да имате красиви мигли? Разбира се, ние ще ви помогнем!

Повечето жени ще се съгласят, че заедно с червилото, тушът (спиралата) за мигли е едно от най-важните и незаменими средства за разкрасяване. Но огромното разнообразие на пазара прави избора изключително труден. Предлагаме ви основните съвети на експертите в тази посока:

Кое е по-важно – формулата или четката? И двете са важни, но според специалистите четката все пак e от голямо значение, тъй като колкото и да e добра формулата, ако не е нанесена както трябва, качеството й губи значението си. Точно като тези за коса, различните четки за туша за мигли са създадени така, че да осигуряват различен стайлинг ефект.

Целите са две основни – обем и дължина. Първата се постига с права и тясна четка с по-редки косъмчета, а втората – с плътна четка със ситни косъмчета. Имайте предвид, че като цяло четките с по-къси косъмчета са по-лесни за контрол и дават по-добри резултати в обработката на мигли.

Против сплъстяване! Ако при нанасянето тушът сплъстява вашите мигли, значи или е прекомерно стар и е вече време да го смените, или използвате погрешната формула за резултата, който искате да постигнете.

Сплъстяването често се получава, когато се опитвате да постигнете обем, използвайки туш с рядка консистенция и нанасяйки твърде голямо количество от него. Решението е много просто – умерено количество туш за обем на мигли.

Трикове при нанасянето! Извийте миглите добре с приспособлението за тази цел, а след това нанесете туша от корена към върха им. 3а равномерно нанасяне потопете четката отново, преди да се захванете с второто око.

Изчакайте тушът да изсъхне добре, преди да нанесете 2-ри слой. Не пренебрегвайте долните мигли, но все пак бъдете пестеливи с количеството туш, което нанасяте върху тях. Също така, ако сте на възраст и желаете да постигнете повдигащ ефект, слагайте туш само, върху горните мигли.

Вашият коментар