Секси и стилни в облекла от кожа

Секси и стилни в облекла от кожаОблеклата от естествена гладка кожа или изкусна имитация на кожа винаги са били интересни, вълнуващи и в голяма степен провокативни. Причината е, че тe винаги стоят секси. Независимо дали става дума за рокерско яке, или къса права пола, кожените дрехи успяват така да подчертаят достойнствата на фигурата, че да стоят нито твърде скромно, нито прекалено вулгарно. С две думи – това е вашата дреха, ако наистина искате да привлечете вниманието.

Добрата новина сега е, че наред с по-спортните и ежедневни модели, ще се носят и много елегантни, с които спокойно може да отидете дори на официално събитие. Още повече, че кожените дрехи са един от хитовете на зима 2016.

МАЛКА КОЖЕНА РОКЛЯ – Изберете я от лицева кожа. Черна, кафява, виненочервена, аленочервена, в неутрален светъл цвят – каква ще бъде, зависи единствено от предпочитанията ви. Актуални са всички изброени. По-интересно е решението по отношение на силуета. Това зависи както от фигурата (с кожата трябва се внимава, защото лесно може да извади на показ някои несъвършенства), така и от предназначението, тоест мястото, където възнамерявате да я носите.

Класическата права рокля например е чудесна както за делови ангажименти, така и за по-официален повод. Ако изберете такава с прихлупване, може да получите дискретно разнообразен модел, който не е така строг като правия, но не е и твърде артистичен.

Ако имате по-пълен ханш, може да заложите на рокля, която е кожена само в горната си част, а в долната е разкроена и от мека материя, скриваща несъвършенствата.

Силует с подчертана талия и А-кройка маскира по-плътните бедра, а стройните крака може да покажете не само с къса пола, а и с нестандартна асиметрична малка рокля.

В ДВЕ ЧАСТИ – Може да направите комбинация с панталон или пола, като водещи в случая за избора са особеностите на фигурата. Внимавайте с панталона. Слим моделите подчертават всяка извивка на краката, така че преценете какво искате да покажете. По-смелите могат да екпериментират с по-екстравагантни кожени модели, стига фигурата да позволява подобни волности.

Актуални този сезон например са кожените бюстиета, различните по-необичайни якета (с дантелени ръкави да речем) или пък блузите с елементи от кожа. Минипола на ресни (а те продължават да са модерни) ще стои добре на жени с красиви крака дори и при нисък ръст. Разкроената, по-дълга пола би прикрила по-пълните бедра доста сполучливо.

Вашият коментар