Професиите влияят ли на мисълта за секс?

Професиите влияят ли на мисълта за секс?Мисълта за секс с хора от определени професии, карат някои от нас направо да тръпнат от възбуда…

Например, мъжете искат да правят секс с адвокатки, а жените направо се подмокрят само при мисълта за учители. До този извод са стигнали световни учени при направено проучване. Те са анализирали 21 милиона случая и са анкетирали своите абонати. Задали са им два прави въпроса – защо харесахте човека и кои професии ви карат да поискате веднага да се озовете в леглото с тях?!

Така са лъснали и 15-те най-секси занимания както за жените, така и за мъжете. Резултатите са много далеч от общоприетите разбирания, че мъжете се възбуждат предимно от много красиви жени и такива, които са по-слаби като характери и не са с положение.

Разбива се и митът, че дамите биха си легнали само с чичко паричко, работещ в лъскав офис. На първо място в класациите на господата седят адвокатките. Дали впитите поли и високите токчета, или пък тяхната непоколебимост възбужда мъжете, не става ясно от анкетата, но 60% от участниците са наредили именно тази професия на първо място. „Ние сме решителни, обичаме добрата подготовка и не се плашим от работа. След правистките идва ред на актриси, артдиректорки, стюардеси и журналистки.

Медицинските сестри и моделките, които често попадат във всички секс-истории, порно и фетиши, пък са из-бутани в дъното на класацията.

Внимателно, и докато мъжкият пол се оглежда за силни, решителни и самостоятелни дами, то нежният пол е на вълна внимателни господа с внимание към детайла. Така на първо място изненадващо се нареждат учителите. Не е изненадващ фактът, че жените се възбуждат от интелекта (никоя от тях, няма да върне и малко плочки по корема или хубави бицепси)…

Изследвания от 2012 г. сочат, че това са мъжете, които никога не приемат „не“ за отговор и винаги взимат своето в леглото. Те са готови на всякаква предварителна любовна игра и на всякакви пози, а след добрия секс, повече от 60% се гушкат поне по половин час. Така да се каже, дамите на учители получават пълния пакет в спалнята. Ако обаче им върже с професионалистите от втората позиция, а именно зъболекарите, то самият секс ще е компромисен, но гушкането след това – гарантирано. Сред другите професии, които възбуждат дамите сравнително бързо, са логопеди, интериорни дизайнери и организатори на събития.

Вашият коментар