Дамски парфюми BVLGARI – свят на елегантност и ухания

Дамски парфюми BVLGARI – свят на елегантност и уханияДамски парфюми BVLGARI носят марката на световноизвестната италианска модна къща Bvlgari, основана още през 1884 г. в Италия от Сотирос Вулгарис, който има гръцки произход. Името на бранда е на нейния основател, като налага една корекция и вместо класическата латинска буква „U” поставя първата буква от фамилията си „V”. Този правопис остава и до днес, но всички го произнасят просто Булгари.

Първият аромат от марката дамски парфюми BVLGARI е представен на пазара през 1992 г., и се отличава със своята чистота и освежаващ аромат, подходящ както за жени, така и за мъже и за много кратко време става един от най-популярните парфюми в целия свят. Когато купувач за първи път си купува дамски парфюми BVLGARI може да остане изненадан от факта, че парфюмите нямат много дълго история, но за сметка на това ще остане очарован от парфюмената линия.

Преди да лансира своите дамски парфюми BVLGARI, модната къща е много известна със своите часовници, бижута и модни аксесоари. Затова и нейните парфюми са едно универсално допълнение към елегантния и изящен вид на всяка жена. Всяка съвременна жена непременно трябва да има поне един неустоим аромат от бранда дамски парфюми BVLGARI на тоалетката си или в чантата си.

В наши дни модната къща BVLGARI притежава повече от 300 магазина по света, които са неизменна част от модния свят и там  може да откриете вашето ухание. С аромата на дамски парфюми BVLGARI вие няма просто да се сливата с тълпата, а ще носите свой неудържим и завладяващ чар, който ще ви отличава от другите по един неповторим начин.

Ако желаете да притежавате дамски парфюми BVLGARI или поне един от тях, то може да посетите интернет, където ще намерите богата гама от аромати на модна къща BVLGARI и много други онлайн магазини.

One thought on “Дамски парфюми BVLGARI – свят на елегантност и ухания

Вашият коментар